gyors alkatrész keresés

Kereséshez FAQ:

rja be a kereső mezőbe az készüléke modell számát. Ha nem találja, mert sok a találat, pontosítsa a Gyártó neve mező kitöltésével a keresést. Válassza ki a listából az adott típust, klkkeljen az Alkatrészeket mutat feliratra. Ezután baloldalt talál egy kategória listát ahol válassza ki a megfelelő kategóriát. Például: GÖRGŐ, KERINGETŐSZIVATTYÚ, TÖMLŐ, TÁNYÉR, AJTÓNYITÓ, ÜVEGPOLC, MOTOR,CSAPÁGY, AJTÓKAPCSOLÓ, BURKOLAT, stb. A rendszerünk automatikusan lelistázza a kért Electrolux alkatrészeket. Elképzelhető, hogy az adott termék nem szállítható, ekkor kattintson a Helyettesítő cikkek opcióra (ha van ilyen opció). Ezután kattintson rá, és máris teheti a kosárba. A termék megnevezésre klikkelve több infót kap a termékről. Természetesen originál szám szerint is kereshet a speciális keresőben. Az origiál szám az Ön alkatrészén megtaláható.

Példa készülék típusra: FAV42300 (Fontos! Ha több készüléket ad a kereső kérjük pontosítsa a Gyártó neve mező kitöltésével (pl. ELECTROLUX, AEG, ZANUSSI). (Fontos! Ha több készüléket hoz fel a kereső nézze meg a termékszámot készüléke címkéjén (pl. 91188200900). Termékszám kereséhez itt talál segítséget.
Példa alkatrész originál számra: 50269922006

Előfordulhat, hogy az adott termék nem szállítható, ekkor kattinston a Helyettesítő cikkek opcióra (ha van).

Ha nem hoz eredményt, vagy nem találja a megfelelő alkatrészt, akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az Online Help segítségével.

Alkatrész kereséshez kattintson a lenti képre!

 

 

 

Szállítás

Szállítás

Gyors házhoz szállítás otthonába vagy akár a munkahelyére is.

tovább
Online Help

Online Help

Szívesen segítünk az alkatrészek és a tartozékok azonosításban!

tovább
Alkatrész választék

Alkatrészek

Webáruházunkban Electrolux Group alkatrészek és tartozékok.

tovább
 

Electrolux, AEG, Zanussi alkatrészek és tartozékok kedvező árakon!

Köszönjük, hogy megtisztelt látogatásával és vásárlásával.

Üdvözlettel:
Fehér Zsolt
shopX Webáruház-lánc